Web Analytics Made Easy - Statcounter

بزرگ‌ترین ستاره‌های کهکشان راه‌شیری «سپر یو وای» بوده که حدود یک هزار و ۷۰۰ برابر بزرگ‌تر از خورشید است.

خبرگزاری میزان - آنا نوشت: خورشید تنها ستاره منظومه شمسی که قطر آن حدود یک میلیون و ۳۹۲ هزار کیلومتر است. ستاره «آنتارس» ۵۵۰ سال نوری از زمین فاصله دارد و اندازه آن ۸۸۳ برابر خورشید است بنابراین در جایگاه دهم فهرست بزرگ‌ترین ستاره‌های کهکشان راه‌شیری قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جایگاه نهم این فهرست از آن «بتلژوز» است که ۶۴۳ سال نوری با زمین فاصله دارد و اندازه آن ۸۸۷ برابر خورشید است. «کی‌دابلیو کمان» هزار و ۹ برابر بزرگ‌تر از خورشید است و در جایگاه هشتم قرار می‌گیرد. این ستاره ۷ هزار و ۸۰۰ سال نوری با ما فاصله دارد.

«وی وی قیفاووس» با فاصله ۴ هزار و ۹۰۰ سال نوری از زمین، هزار و ۵۰ برابر بزرگ‌تر از خورشید است و جایگاه هفتم این فهرست را به خود اختصاص داد است. «مو قیفاووس» ۶ هزار سال نوری از زمین فاصله دارد و اندازه آن هزار و ۲۶۰ برابر زمین است، بنابراین در جایگاه ششم این فهرست قرار گرفته است. «کی وای ماکیان» با ۵ هزار سال فاصله نوری از زمین، هزار و ۴۲۰ برابر بزرگ‌تر از زمین است و در جایگاه پنحم قرار دارد. اندازه ستاره «وی ۳۵۴ قیفاووس» هزار و ۵۲۰ برابر خورشید است و ۹ هزار سال نوری با زمین فاصله دارد؛ بنابراین این ستاره در جایگاه چهارم بزرگ‌ترین ستاره‌های کهکشان راه‌شیری قرار دارد.

«آردبلیو قیفاووس» هزار و ۵۳۵ بزرگ‌تر از خورشید است و جایگاه سوم را از آن خود کرده است. این ستاره ۳ هزار و ۵۰۰ سال نوری با زمین فاصله دارد. ستاره «وی وای سگ بزرگ» در جایگاه دوم قرار دارد و هزار و ۶۲۰ برابر بزرگ‌تر از خورشید است. این ستاره ۳ هزار و ۹۰۰ سال نوری با زمین فاصله دارد. «سپر یو وای» حدود هزار و ۷۰۰ برابر بزرگ‌تر از خورشید است و در جایگاه اول این فهرست قرار دارد. این ستاره ۵ هزار و ۲۱۹ سال نوری با کره زمین فاصله دارد.

بیشتر بخوانید: آیا کیهان نقطه پایان دارد؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: کهکشان راه شیری نجوم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کهکشان راه شیری نجوم سال نوری با زمین فاصله بزرگ تر از خورشید نوری از زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۶۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موجودات فضایی احتمالا به این دلیل منقرض شده‌اند!

ایتنا - یک ستاره شناس معروف با ارائه نظریه‌ای جدید احتمال می‌دهد موجودات فضایی در اثر انفجارهای پرتو گاما منقرض شده باشند.
دکتر فردریک والتر، استاد نجوم دانشگاه استونی بروک نیویورک، معتقد است که انفجارهای پرانرژی پرتو گاما که در کهکشان‌های دوردست مشاهده شده‌اند، می‌توانند دلیل اصلی عدم برقراری ارتباط میان موجودات فضایی و انسان‌ها باشند.

بر اساس گزارش روزنامه دیلی میل، والتر در نظریه جدید خود می‌گوید: محتمل ترین سناریو این است که تمدن‌های فضایی در اثر انفجارهای پرتوگاما نابود و منقرض شده اند.

انفجارهای پرتو گاما یا GRB که ناسا آنها را قوی ترین انفجارهای جهان می نامد، هنگامی رخ می دهند که سوخت هسته ای قلب ستارگان غول پیکر پایان می یابد و آنها زیر فشار وزن خود فرو می‌ریزند و انرژی گرانشی عظیمی را آزاد می کنند.

والتر توضیح می دهد: این پرتوها بسیار متمرکز هستند و اگر در سطح یک کهکشان گسترش یابند، می توانند تقریباً ۱۰ درصد از سیارات آن کهکشان را تحت تاثیر قرار دهند.

وی معتقد است که این تنها یکی از تفسیرهای ممکن است و آن را "نوعی بیماری" توصیف می کند.

بر اساس مطالعات چندین دهه رصدخانه پرتو گامای کمپتون ناسا، این انفجارها در کهکشان راه شیری که زمین در آن قرار دارد، نسبتاً نادرند. اما در کهکشان‌های دوردست، این پدیده بسیار رایج‌تر است.

به گفته والتر، برآوردها نشان می دهد که هر ۱۰۰ میلیون سال یا حدود آن، یک انفجار پرتوگاما در هر کهکشان رخ می دهد.

وی اضافه کرد: در فاصله یک میلیارد سال، می توان انتظار داشت که تعداد زیادی از تمدن ها، در صورت وجود، نابود شوند.

دیگر خبرها

  • شکست شمشیرباز اول جهان در فینال مسابقات جایزه بزرگ سئول
  • ماه در وضعیت اوج زمینی قرار می‌گیرد
  • تیم بزرگ باید در اروپا بازی کند، کاش برسیم! ‏
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • رسمی: ستاره بایرن بازی با رئال را از دست داد
  • مهاجم گلزن آماده تقابل با استقلال (عکس)
  • عکس| جشن قهرمانی ستاره رئال مادرید در آغوش مادر
  • بهترین سپرها در برابر تیغ برنده تورم کدامند؟
  • سد بزرگ ایران پر شد | هشدار مهم : از رودخانه فاصله بگیرید
  • موجودات فضایی احتمالا به این دلیل منقرض شده‌اند!