Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@19:20:34 GMT

رویدادهای نجومی هفته سوم تیرماه ۱۴۰۰+ جزئیات

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۱۹۹۹۰

رویدادهای نجومی هفته سوم تیرماه ۱۴۰۰+ جزئیات

سیاره زهره و خوشه ستاره‌ای M44 شنبه_ ۱۲ تیرماه _ به یکدیگر نزدیک می‌شوند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، فاصله ماه از زمین متفاوت است، زیرا مدار آن کاملاً دایره‌ای نیست و کمی بیضی شکل است. وقتی ماه به صورت ماهانه این مسیر بیضوی را در اطراف زمین طی می‌کند فاصله آن حدود ۱۴ درصد بین ۳۵۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر در حضیض که نزدیک‌ترین فاصله به زمین و ۴۰۶ هزار و ۷۰۰ کیلومتر در اوج که دورترین فاصله از زمین است، تغییر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اندازه زاویه‌ای آن نیز بین ۲۹.۴ تا ۳۳.۵ دقیقه قوسی متغیر است؛ تشخیص این مسئله در عمل دشوار است. در هفته پیش رو کیهان شاهد وقایع نجومی خواهد بود که به منظور بررسی بیشتر آن‌ها با فاطمه فخرایی فرد، کارشناس تیم علمی رصدخانه لارستان گفت‌وگویی انجام داده‌ایم که در ادامه می‌خوانید:

نخستین رویداد نجومی در هفته جاری چه خواهد بود؟

شنبه_ ۱۲ تیرماه _ سیاره زهره به خوشه ستاره‌ای M44 نزدیک می‌شود، این دو جرم با عبور از فاصله ۲۲.۱ دقیقه قوسی از یکدیگر رویکردی بسیار نزدیک در آسمان خواهند داشت. خوشه کندوی عسل M44 یا NGC2632 یک خوشه ستاره‌ای باز است که فاصله آن از زمین تقریباً ۵۰۰ سال نوری است. در واقع، نزدیک‌ترین فاصله سیاره زهره و خوشه ستاره‌ای M44 ساعت ۱۶:۱۱ اتفاق می‌افتد که در آن زمان برای ما قابل مشاهده نیست، اما بعد از غروب خورشید این دو جرم حدود ساعت ۲۰:۰۹ ۱۷ درجه بالاتر از افق غربی قابل مشاهده خواهد بود.

سپس این دو جرم به سمت افق فرو رفته و یک ساعت و ۴۰ دقیقه بعد از غروب خورشید ساعت ۲۱:۳۳ غروب می‌کنند. ونوس با قدر منفی ۳.۹ و خوشه ستاره‌ای M44 با قدر ۳.۱ در آسمان می‌درخشد. هر دو جرم سماوی در صورت فلکی سرطان قرار خواهد داشت و به اندازه کافی به یکدیگر نزدیک‌اند تا در یک میدان دید تلسکوپ قرار بگیرند، اما از طریق یک دوربین دو چشمی نیز قابل مشاهده است.

روز دوشنبه_ ۱۴ تیرماه _شاهد کدامیک از رویدادهای نجومی خواهیم بود؟

سیاره عطارد صبح دوشنبه_ ۱۴ تیرماه _ ساعت ۰۸:۴۱ به بزرگ‌ترین زاویه جدایی خود از خورشید خواهد رسید. این سیاره با قدر ۰.۳ در آسمان کاملاً درخشان خواهد بود، اما از موقعیت رصدخانه لارستان سیاره عطارد ساعت ۰۴:۳۸ طلوع می‌کند و تا زمان طلوع خورشید به ارتفاع ۱۷ درجه بالاتر از افق می‌رسد و ساعت ۱۸:۱۲ نیز غروب می‌کند. زاویه کشیدگی، زاویه میان خورشید و سیاره مورد نظر است که زمین در آن به عنوان نقطه مرجع در نظر گرفته می‌شود. بیشترین کشیدگی یک سیاره زمانی رخ می‌دهد که در مسیر مدار خود به دور خورشید در مماس با ناظر زمینی باشد.

سیاره عطارد کوچک‌ترین و داخلی‎‌ترین سیاره منظومه شمسی است که مدار آن بسیار به خورشید نزدیک است؛ بنابراین همیشه نزدیک به خورشید قرار دارد و رصد آن اکثر مواقع دشوار است مگر زمانی که به بیشترین کشیدگی زاویه‌ای از خورشید برسد. این سیاره را می‌توان فقط دقایقی قبل از طلوع خورشید رصد کرد که البته باید افقی باز در سمت جنوب شرقی داشته باشیم. در این زمان چون سیاره بین زمین و خورشید قرار دارد به صورت هلالی باریک دیده می‌شود؛ زیرا به تازگی از وضعیت مقارنه داخلی خارج شده است.

وضعیتی که در آن یک سیاره درونی مانند سیاره عطارد یا زهره از دید ناظر زمینی درست در بین خورشید و زمین قرار می‌گیرد، مقارنه داخلی نام دارد. از آنجایی که سیاره عطارد فقط در گرگ و میش صبح دیده می‌شود، یافتن آن در مرحله هلال باریک بسیار دشوار است، اما چند روز بعد در زمان رسیدن به بالاترین نقطه در آسمان به طور قابل توجهی آسان‌تر از روزهای قبل قابل رصد است.

آیا ماه در هفته جاری به اوج زمینی می‌رسد؟

بله، ماه دوشنبه_ ۱۴ تیرماه _ ساعت ۱۹:۱۶ به دورترین نقطه در امتداد مدار گردش خود به دور زمین خواهد رسید و کمی کوچک‌تر از زمان‌های دیگر به نظر می‌رسد (وضعیت اوج زمینی). ماه حدود ۱۳ درصد روشن است؛ سن آن نیز ۲۵ روز است و در صورت فلکی ثور قرار دارد. ماه ساعت ۰۲:۲۹ طلوع می‌کند و ساعت ۱۶ نیز غروب می‌کند.

سه شنبه _۱۵ تیرماه _چه رویداد نجومی رخ خواهد داد؟

زمین حدوداً ساعت ۰۲:۵۷ روز سه شنبه_ ۱۵ تیرماه _ در اوج خورشیدی قرار می‌گیرد؛ مدار سالانه زمین به دور خورشید آن را به دورترین نقطه خود از خورشید یعنی نقطه اوج در فاصله ۱.۰۲ واحد نجومی یا AU منتقل می‌کند. فاصله زمین از خورشید در طول سال حدود سه درصد متغیر است، چون مدار آن کمی بیضی شکل است و زمین یک مسیر بیضوی را طی می‌کند. در واقع خورشید در این زمان کوچک‌تر از هر زمان دیگری در سال در آسمان ظاهر می‌شود و زمین کمترین تشعشع را از آن دریافت می‌کند. البته تغییرات سالانه آب و هوایی ما به عنوان مثال بین تابستان و زمستان کاملاً ناشی از کج بودن محور زمین است و ارتباطی به تغییر فاصله از خورشید ندارد.

آیا سیاره عطارد در هفته جاری در فاز تثلیث قرار می‌گیرد؟

بله، از مختصات رصدخانه لارستان سیاره عطارد چهارشنبه_ ۱۶ تیرماه _ به بالاترین نقطه در آسمان در فاز تثلیث خود می‌رسد؛ این سیاره با قدر ۰.۳ بسیار درخشان است و البته کوچک‌ترین سیاره منظومه شمسی ساعت ۰۴:۳۸ طلوع می‌کند و هنگامی که خورشید طلوع کند و آسمان روشن شو، این سیاره فقط می‌تواند ۱۷ درجه بالاتر از افق قرار بگیرد و در واقع بعد از زمان طلوع آفتاب غیر قابل رصد خواهد شد.

دنباله دار 15P/Finlay چه زمانی قابل رصد خواهد بود؟

پیش بینی می‌شود که دنباله دار 15P/Finlay چهارشنبه_ ۱۶ تیرماه _ به درخشان‌ترین حالت خود می‌رسد؛ این دنباله دار در فاصله یک AU از خورشید و ۱.۱۴ از زمین قرار خواهد گرفت. دنباله دار ذکر شده روز چهارشنبه قبل از طلوع خورشید قابل مشاهده خواهد بود، بدین صورت که ساعت ۰۲:۲۸ طلوع می‌کند، سه ساعت و ۳۴ دقیقه قبل از خورشید و قبل از محو شدن در آسمان ساعت ۰۴:۵۸ به ارتفاع ۳۱ درجه از افق شرقی می‌رسد.

دنباله‌دارها ذاتاً اجسام بسیار غیر قابل پیش‌بینی هستند؛ زیرا روشنایی آن‌ها به میزان تابش و بازتاب نور خورشید از ذرات گرد و غبار در کما و دم دنباله دار بستگی دارد. با نزدیک شدن دنباله‌دار به خورشید گرم می‌شود و گازها و گرد و غبار را به شکل یک دنباله درخشان که می‌تواند بزرگ‌تر از یک سیاره باشد، درمی‌آورد. این مواد می‌تواند یک دنباله تشکیل دهد که میلیون‌ها کیلومتر کشیده شده است. همچنین میزان درخشندگی آن‌ها به مقدار یخ مخلوط با گرد و غبار بستگی دارد.

پیش بینی این مسئله بسیار دشوار است و حتی بین رویت‌های پی در پی یک دنباله دار نیز می‌تواند متغیر باشد. در نتیجه در حالی که موقعیت‌های آینده ستاره‌های دنباله‌دار معمولاً با اطمینان بالایی شناخته می‌شود، روشنایی آینده آن‌ها مشخص نیست. با این شرایط، قدر این دنباله دار در این زمان حدود هشت تخمین زده شده است که البته حتماً باید با یک تلسکوپ رصد شود. دنباله دار ذکر شده در صورت فلکی حمل قرار دارد.

مقارنه ماه و عطارد چه زمانی رخ می‌دهد؟

ماه و سیاره عطارد پنج شنبه_ ۱۷ تیرماه _ بُعد یکسانی را در آسمان از دید زمینی‌ها خواهد داشت؛ ماه با فاصله سه درجه و ۴۵ دقیقه از شمال عطارد عبور می‌کند. سن ماه در این تاریخ ۲۸ روزه خواهد بود و هر دو جرم در صورت فلکی ثور قرار دارند. از موقعیت رصدخانه لارستان این دو جرم که ظاهری شبیه به یکدیگر دارند قبل از طلوع خورشید ساعت ۰۴:۳۸ در آسمان قابل مشاهده خواهد بود (یک ساعت و ۲۴ دقیقه قبل از خورشید طلوع می‌کنند) و قبل از طلوع آفتاب ساعت ۰۵:۴۶ به ارتفاع ۱۳ درجه از افق شرقی می‌رسد. در واقع مقارنه ماه و سیاره عطارد ساعت ۰۹:۰۹ صبح رخ می‌دهد که برای ما قابل رصد نیست. جدایی این دو جرم در حدی نیست که در یک میدان دید تلسکوپ قرار بگیرند، اما با چشم غیر مسلح یا از طریق یک دوربین دوچشمی قابل مشاهده خواهد بود.

آیا سیاره عطار در هفته جاری در فاز تربیع قرار خواهد گرفت؟

عطارد در روز جمعه_ ۱۸ تیرماه _در فاز تربیع قرار خواهد گرفت، این سیاره در این دوره از حضور خود در آسمان ساعت ۲۲:۱۸ به فاز نیمه روشن خواهد رسید و با قدر منفی ۰.۲ در آسمان صبح خواهد درخشید، البته تا زمان طلوع آفتاب فقط ۱۷ درجه از افق فاصله می‌گیرد؛ بنابراین از دید ناظر زمینی خیلی پرنور نخواهد بود. سیاره تیر در زمان ظهور در آسمان صبح به سرعت درخشان خواهد شد، زیرا به تازگی از مقارنه داخلی خارج شده است و فاصله کمتری با زمین قرار دارد. البته یافتن آن در فاز هلال باریک دشوار خواهد بود، بنابراین در روزهای بعد، بعد از رسیدن به جدایی زاویه‌ای ۹۰ درجه با خورشید به طور قابل توجهی آسان‌تر از روزهای قبل قابل رصد خواهد بود.

مدار سیاره عطارد نسبت به زمین به خورشید نزدیک‌تر است؛ این موضوع به این معناست که همیشه نزدیک به خورشید به نظر می‌رسد و بیشتر اوقات قابل رصد نیست، اما هر بار که به بیشترین فاصله از خورشید می‌رسد فقط برای چند هفته قابل مشاهده است. این وضعیت تقریباً هر سه یا چهار ماه یک بار تکرار می‌شود؛ فاز سیاره عطارد با توجه به موقعیت آن نسبت به زمین متفاوت است. به عنوان مثال وقتی سیاره عطارد از بین زمین و خورشید عبور می‌کند قسمتی که به طرف زمین است روشن نیست، برعکس وقتی در مدار خود در جهت مقابل زمین قرار می‌گیرد و از پشت خورشید عبور می‌کند مانند ماه کامل کاملاً روشن به نظر می‌رسد؛ با این حال در این زمان در دورترین فاصله خود با زمین قرار دارد، بنابراین در واقع کم‌نورتر از زمان‌های دیگر است.

جمعه_ ۱۸ تیرماه _شاهد کدامیک از خوشه‌های کروی خواهیم بود؟

خوشه کروی NGC6752 جمعه_ ۱۸ تیرماه _ با قدر ۵.۴ در صورت فلکی طاووس قابل رصد خواهد بود. حدود نیمه شب به بالاترین نقطه خود در آسمان می‌رسد، البته دیدن آن از نیم کره جنوبی با میل ۵۹ درجه و ۵۸ دقیقه آسان‌تر است و از عرض‌های شمالی ۱۰ درجه به بالاتر قابل مشاهده نیست. خوشه کروی NGC6752 بسیار ضعیف است و با چشم غیر مسلح دیده نمی‌شود، اما از طریق یک دوربین دو چشمی یا تلسکوپ قابل مشاهده است.

کد خبر 504322

منبع: ایمنا

کلیدواژه: نجوم رویداد نجومی رویدادهای نجومی رویداد نجوم پدیده نجومی پدیده نجومی 2 خرداد پدیده نجومی امروز عکاسی نجومی سال ۱۴۰۰ نجوم نجوم 1400 نجوم سال ۱۴۰۰ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق قابل مشاهده خواهد خوشه ستاره ای M44 قرار می گیرد صورت فلکی هفته جاری سیاره عطارد طلوع خورشید قبل از طلوع قرار خواهد دنباله دار ترین فاصله دو جرم زمین قرار کوچک تر ۱۷ درجه ساعت ۰۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۹۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر ماه ناگهان در آسمان ناپدید شود چه اتفاقی می‌افتد؟

ایتنا - دیدگاه غالب علم امروز این است که ماه دست‌کم ۴.۵ میلیارد سال است که دور زمین می‌چرخد. به بیان ساده، از میلیاردها سال پیش تا کنون، در گردش زمین به دور خورشید، حضور ماه دور سیاره ما تثبیت شده است.
اخترفیزیک‌دانان می‌گویند که به احتمال بسیار زیاد ماه درپی برخورد جرمی آسمانی به زمین شکل گرفته است. به گفته آن‌ها، میلیاردها سال پیش، جرمی به اندازه مریخ به سیاره ما برخورد کرد و در اثر این برخورد، خرده‌ریزه‌های سیاره‌ای را به فضا فرستاد. درنهایت، این مواد به‌دلیل گرانش به هم پیوستند و جرمی را تشکیل داده‌اند که امروز آن را با نام ماه یا همان قمر زمین می‌شناسیم.

وب‌سایت اسپیس، با انتشار گزارشی در این زمینه، به این پرسش پرداخته است که به‌راستی اگر ماه یک‌باره در آسمان ناپدید شود چه اتفاقی می‌افتد؟

تمامی اشکال حیات روی زمین به‌قدری به وجود ماه عادت کرده و با آن سازگار شده‌اند که شاید به‌سختی بتوان تصور کرد که در نبود ماه چه اتفاقی رخ خواهد داد.

اما آیا ماه اساسا ممکن است دور یا از نظر ناپدید شود؟ اگر ماه ناپدید شود دقیقا چه اتفاقی می‌افتد؟

نوا پترو، دانشمند پروژه آرتمیس۳ ناسا، می‌گوید، درواقع از نظر عملی احتمال اینکه رویدادی نجومی باعث شود که ماه از میان برود خیلی کم است.

او می‌گوید تنها حالت قابل تصور برای چنین چیزی این است که برخوردی عظیم با ماه رخ دهد. به گفته او، برخوردی مشابه همان برخورد بزرگ با زمین، که باعث شکل‌گیری ماه شد، ممکن است روزی هم سبب از هم پاشیده شدنش شود.

او می‌گوید اما خوش‌بختانه خورشید و سیارات آن بیشتر اجرام بزرگ منظومه شمسی را بلعیده‌اند. به گفته پترو، با وجود آنکه ممکن است سیاره‌ای سرگردان از فضای میان‌ستاره‌ای وارد منظومه شمسی شود و چنین چیزی رخ دهد، اما احتمال برخورد آن با ماه بسیار کم است.

در صورت نابودی ماه چه اتفاقی برای زمین می‌افتد؟
پترو می‌گوید بیایید فرض کنیم که این اتفاق بیفتد و ماه ناپدید شود و زمین نسبتا دست‌نخورده باقی بماند، در این صورت چه پیش می‌آید؟

 
از نظر فرآیندهای فیزیکی، یکی از قابل‌ توجه‌ترین اختلالات گرانشی ناشی از ماه بر روی زمین، تاثیر بر جزر و مد اقیانوس‌هاست. اگر ماه نابود شود، حیات دریایی در مناطق جزر و مدی یا می‌میرد یا با آن سازگار می‌شود، در این صورت احتمالا شاهد فروپاشی آن دسته از اکوسیستم‌های اصلی خواهیم بود که برای تامین منابع غذایی‌شان به مناطق جزر و مدی وابسته‌اند.

با در نظر گرفتن اینکه تقریبا سه چهارم جمعیت جهان در فاصله ۵۰  کیلومتری اقیانوس زندگی می‌کنند، می‌توان نتیجه گرفت که میلیاردها نفر غذای‌شان را از مناطق جزر و مدی برداشت یا تهیه می‌کنند. فروپاشی این اکوسیستم برای جوامع ساحلی فاجعه‌بار خواهد بود.

جزر و مد همچنین در تنظیم کلی گرمای اقیانوس نقش مهمی دارد. آب سردتر و عمیق‌تر اقیانوس هنگام جزر و مد به خلیج‌ها و دهانه‌‌ها کشیده می‌شود و دمایش بالا می‌رود. جزر و مد اقیانوسی همچنین در تنظیم آب و هوای ساحلی نقش دارند.

از میان رفتن ناگهانی نیروهای کشندی پشت این سازوکارها، تاثیر بسیاری بر پراکندگی و توزیع گرما و انرژی در سراسر سیاره ما خواهد داشت و چهره زمین را بکلی تغییر خواهد داد.

افزون بر این، یکی از اصلی‌ترین اثرها و پیامدهای ناپدید شدن ماه فورا ظاهر نخواهد شد، بلکه مدتی طول می‌کشد تا آشکار شود. واقعیت این است که طول شبانه‌روز زمین ۲۴ ساعت است و اگر تعادل موقت کنونی میان نیروهای کشندی گرانشی ماه و خورشید وجود نداشت، این میزان به بیش از ۶۰ ساعت می‌رسید.

دانشمندان می‌گویند حدود ۴.۵ میلیارد سال پیش، زمانی که ماه شکل گرفت، بسیار به زمین نزدیک‌تر بود. به بیان دیگر، در آن زمان سیاره ما بسیار سریع‌تر از اکنون به دور خود می‌چرخید و طول ‌شبانه‌روز کمتر از ۱۰ ساعت بود.

پس از آن، ماه به‌تدریج از زمین دور شد و مقداری از تکانه زاویه‌ای زمین را گرفت، و درنتیجه، چرخش زمین کند شد و به اینجا رسید که، همان‌طور که همه می‌دانیم، یک شبانه‌روز زمین اینک ۲۴ ساعت طول می‌کشد.

درپی حذف ماه از معادلات گرانشی با زمین می‌توان گفت که در این سناریو فصل‌های قابل پیش‌بینی از میان می‌روند و چنین چیزی سکونت‌پذیری زمین را تحت تاثیر قرار می‌دهد و شرایط دشواری برای گونه‌های حیات پیش می‌آورد.

در پی از میان رفتن ماه چه اتفاقی برای حیات روی زمین می‌افتد؟
از نظر زیستی، بسیاری از گونه‌ها و اکوسیستم‌های زمینی وابستگی عمیقی به اثرات فیزیکی ماه دارند. از این گذشته، حیات با ماه و چرخه‌های آن به‌منزله یکی از شرایط محیطی مهم تکامل پیدا کرده است. چرخه حیاتی یا رفتاری برخی گونه‌ها براساس چرخه‌های ماه شکل گرفته است. نور ماه برای برخی از گونه‌های پرندگان نشانه‌ سفرهای مهاجرتی است. این موضوع درمورد تخم‌ریزی برخی گونه‌های دریایی نیز صادق است.

ماه همچنین منبع نوری برای گونه‌های شب‌گرد و شب‌زی، به‌ویژه برای شکارچیان شب، به شمار می‌رود. شواهد علمی نشان داده‌اند که پستانداران کوچک هنگام ماه کامل، یعنی زمانی که نور بیشتری وجود دارد، به‌دلیل خطر شکارشدن فعالیتشان را محدود می‌کنند. اگر این نور وجود نداشته باشد طعمه‌ها بر شکارچیانشان مزیتی انکارناپذیر خواهند داشت.

 

تاثیر نابودی ماه بر اکتشاف و فرهنگ
انسان و ماه از جهات بسیاری رابطه‌ای عمیق دارند. ماه نخستین جرم فرازمینی بود که انسان روی آن قدم گذاشت و ناپدید شدن آن تاثیر زیادی بر اکتشاف فضایی خواهد داشت. ماه، در عین حال، ایستگاهی مهم برای سفرهای نجومی بزرگ‌تر آینده به شمار می‌رود و با اتکا به آن می‌توان سفرهای دوردست فضایی در اعماق منظومه شمسی را تصور کرد.

پترو در عین حال خاطرنشان می‌کند که ماه یک کپسول زمانی حاوی اطلاعاتی از منظومه شمسی اولیه نیز به شمار می‌رود. ما با بررسی ماه می‌توانیم سرنخ‌هایی درمورد چگونگی تکامل خورشید، تاریخچه دهانه‌های برخوردی روی سطح ماه و چگونگی آن در مراحل اولیه منظومه شمسی به دست آوریم.

به گفته او، با از دست دادن ماه یکی از بهترین منابعمان برای درک خاستگاه زمین را از دست خواهیم داد.

ماه همچنین مقادیر قابل توجهی آب یخی دارد که می‌تواند در آینده منبع مهمی را برای ماموریت‌های فضایی فراهم کند.

نقش ماه در فرهنگ انسانی را نیز نباید از یاد برد. در طول تاریخ تمدن انسان، افسانه‌ها، داستان‌ها، نقاشی‌ها، شعرها و ترانه‌های بیشماری درباره ماه نوشته و ساخته شده است. تقویم قمری نیز در جشن‌های مذهبی سراسر جهان نقش اصلی دارد و ناپدید شدن ماه، بی‌تردید، تاثیر شگرفی بر چند دین و آیین و باور رایج در سراسر جهان خواهد داشت.

به گفته پترو، اگر ماه به هر دلیل ناگهان ناپدید شود، پیامدهای فیزیکی، زیستی و نمادین بسیاری را برای سیاره ما، برای حیات روی آن و برای ساکنان زمین به همراه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • چرا مشتری ۷۹ قمر دارد ولی زمین فقط یکی؟
  • سیاره مشتری ممکن است عامل وجود ماه زمین باشد
  • ماه در وضعیت اوج زمینی قرار می‌گیرد
  • اگر ماه ناگهان در آسمان ناپدید شود چه اتفاقی می‌افتد؟
  • تصاویری خیره‌کننده از فوران‌های خورشیدی
  • برخورد ۲ شراره خورشیدی قوی به زمین
  • برخورد دو شراره خورشیدی قوی به زمین
  • پختن، سرنوشت شوم زمین و زمینیان؟
  • تصاویر نجومی شانزدهم اردیبهشت (۵ مه)
  • ماه و سیاره مریخ به یکدیگر نزدیک می‌شوند